Aktualnie gram w: Runaway: A Road Adventure Pomógł: 4 razy Dołączył: 08 Paź 2015 Posty: 396
Wysłany: 2016-04-14, 20:58
Na żywo też świetnie wygląda. Szkoda tylko, że gra z DRM-em Steamowym (=nikomu nie pożyczysz), ale bez DRM-u i z kluczem to by były chyba za wielkie żądania.
Artbook robi naprawdę wrażenie, a ponadto dowiedziałem się z niego, że słowo pimp znaczy klaun. xD
Aktualnie gram w: Runaway: A Road Adventure Pomógł: 4 razy Dołączył: 08 Paź 2015 Posty: 396
Wysłany: 2016-04-17, 21:55
Wersja linuksowa to porażka. Grałem dzisiaj sobie jakieś pół godziny i uświadczyłem w tym czasie odtwarzania nieodpowiednich dźwięków, zamrażania jednej klatki animacji i wyświetlania jej nad normalnie działającą grą oraz pojawiania się jakichś dziwnych napisów (m.in. Settings i Audio commentary), z którymi nic się nie da zrobić, a które uparcie pozostają na ekranie. Jestem nieco oburzony.
Dałoby się jeszcze to przeboleć, gdyby zapisz/załaduj naprawiało usterki, ale nie... Zapisz, wyłacz grę, uruchom ponownie, wczytaj i znów miej owe napisy na ekranie...
Aktualnie jestem na samym początku uniwerku. Na stole stoi niewidzialna klatka z dziobakiem i jak na nią kliknę to mam na ekranie dwa dziobaki i dwa koszyki... Oburza mnie ta wersja coraz bardziej i zaraz napiszę do Daedalica trochę gorzkich żali.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum