Aktualnie gram w: Filary Ziemi Pomogła: 9 razy Wiek: 52 Dołączyła: 26 Maj 2010 Posty: 3104 Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2015-05-08, 12:27 Bigben Interactive wydawcą kolejnej gry o Sherlocku Holmesie
Studio Frogwares ogłosiło podpisanie umowy wydawniczej zBigBen Interactive i wyraziło chęć współpracy nad tworzeniem kolejnej gry z serii Sherlock Holmes. Połączone studia przeanalizowały uwagi i potrzeby fanów owych gier i obiecują wziąć je pod uwagę przy tworzeniu nowej pozycji. Autorzy zamierzają zaoferować graczom przygodówką na znacznie wyższym poziomie niż jej poprzedniczki. Nie wiemy nic na temat fabuły, nie znamy też tytuły gry, ale jak obiecują szefowie Frogwares i BigBen Interactive wszystko ma się rozstrzygnąć w przeciągu kilku miesięcy. Nowe dzieło ma pojawić się w sprzedaży nie tylko w wersji pudełkowej, ale i w wersji elektronicznej, także na konsole w 2016 roku.
Aktualnie gram w: Filary Ziemi Pomogła: 9 razy Wiek: 52 Dołączyła: 26 Maj 2010 Posty: 3104 Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2015-10-19, 12:19
Frogware potwierdziło, że wraz z Bigben Interactive pracują nad nową odsłoną przygód Sherlocka Holmesa. Najnowszy tytuł gry poznać mamy pod koniec tego miesiąca na Games Week w Paryżu Wkrótce więc poznamy więcej informacji na jej temat
Wysłany: 2015-10-20, 14:44
Sherlock Holmes: the Devil's Daughter, taki tytuł nosi zaprezentowana właśnie przez Frogwares nowa odsłona przygód sławnego detektywa. Gra pojawić się ma wiosną przyszłego roku na PC, PS4 i Xbox One kilk
Widzę, że dawni Holmes i Watson całkiem odeszli w niepamięć (chodzi mi o wizerunek), teraz zostali upodobnieni do Roberta Downeya Jr. i Jude'a Law. Szkoda, lubiłam poprzednie ich twarze.
Ostatnio zmieniony przez kassiopestka 2016-02-14, 12:11, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2016-02-14, 12:09
kassiopestka napisał/a:
Widzę, że dawni Holmes i Watson całkiem odeszli w niepamięć (chodzi mi o wizerunek), teraz zostali upodobnieni do Roberta Downeya Jr. i Jude'a Low. Szkoda, lubiłam poprzednie ich twarze.
Dokładnie i mam wrażenie, że sama gra się zmieni i więcej w niej bedzie akcji niźli przygodówki Obym się myliła
Wysłany: 2016-03-03, 08:19
Ciekawe cóż to za pan na tym zwiastunie, Holmes? Hmm.... jeśli tak, to bardzo się zmienił. Nie mniej jednak to co widziałam, wprawdzie krótkie, wygląda świetnie. Tylko pytanie, czy ta część nie będzie bardziej grą akcji, niźli przygodówką
Wysłany: 2016-05-28, 08:31
Ruszyła przedsprzedaż nowego Sherlocka na Steam. Grę można nabyć w obniżonej o 20% cenie do 10 czerwca, czyli do dnia premiery. Za Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter, zapłacimy 35,99€. Gra dostępna jest w języku polskim - interfejs i napisy. Przedpremierowym bonusem jest zestaw strojów Sherlocka Holmesa Kup grę na Steam w przedpremierze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum